Serbian Cook Official



Dobro došli na zvanični portal Serbian Cook. Moje ime je Teodor, a po profesiji sam kuvar. U kuvarstvu imam dugogodišnje iskustvo, i nadam se da imamo ista interesovanja, budući da ste posetili moj autorski blog. Na mom sajtu nećete pronaći kopirane tekstove, slike i ostale materijale, ali ćete pronaći najkvalitetniji sadržaj vezan za temu kulinarstva. Predstavljaću Vam osnovne podele jela, objavljivaću nove recepte koje još uvek niste probali, obaveštavaću Vas o događajima Asocijacije molekularnih gastronoma Srbije, obavestavaću Vas o novostima iz gastronomije i kuvarstva, i potrudiću se da zajedno uživamo u kulinarstvu, spojevima ukusa i naučimo još više! Vama želim da poručim da me pratite preko društvenih mreža, očekujte nove recepte i budite sigurni da ste na pravom mestu. Pozdrav kuvari!

Dobro došli na zvanični portal Serbian Cook.
               Sva autorska prava zadržana za Serbian Cook. Obavezno pročitajte ovde.

Коментари

  1. Bravo ti, ni ja ne volim kopije. Jel ima u ovaj blog kako da napravimo srpski burek i testo? Videla sam u nekoj emisiji na tv, bilo zanimljivo ali nisu nam dali recept.

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala Vam Demi, tu smo da se podsetimo, naucimo i pronadjemo nešto novo svi zajedno, volim ovo što radim. Nema trenutno na sajtu srpski burek ali će biti uskoro. Hvala što pratite moje radove.
    Srdačan pozdrav, SerbianCook

    ОдговориИзбриши

Постави коментар