Čokoladni „Rozen“ kolač

(Chocolate Rozen Cake)


Dekorativni kolač, prijatnog ukusa pogodan je za veća slavlja. Jeftin i ukusan kolač, koji možete obogatiti i tucanim lešnicima ili orasima. Vole ga starije osobe, a vole ga i klinci.

                                                                                        
PorcijePripremaCookServirano
15 kom
10 min 5 min15 min


Sastojci

  • Rozen kore                   1 pakovanje
  • Puding čokolada           3 pakovanja
  • Čokolada za kuvanje              100 g
  • Margarin                                 250 g
  • Mleko                                          1 l
  • Šećer                                       150 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Priprema:

  1. U posebnoj posudi u 200ml mleka umutite puding u šećer, a ostatak mleka stavite da provri.
  2. U vruće mleko dodajte masu za puding, neprestano mešajte da ne bi zagorelo, i na kraju dodajte margarin i čokoladu.
  3. Rozen kore filujte dok je fil vruć, kako bi kore postale mekane i upile fil. Služite kao desert uz šoljicu bele kafe.

                               Prijatno Vam želi SerbianCook, u komentarima ostavite Vaše utiske i pitanja.
                        Podelite ovaj recept na facebooku sa svojim prijateljima, biće vam sigurno zahvalni.

                               Sva autorska prava zadržana za SerbianCook. Obavezno pročitaj ovde.

Коментари

  1. izuzeno lepo odradjeno, sve pohvale

    ОдговориИзбриши
  2. Rozen kore mogu da se iskoriste na milion nacina - veoma su prakticne! Ovaj recept jos nisam isprobala, ali moracu! Deluje veoma fino! Ja sam napravila tortu sa Nutelom i ispala je prelepo i nadasve ukusno - http://www.ibaketoday.com/2014/04/nutella-layered-cake.html

    ОдговориИзбриши
  3. Vau zaljubim se u pogledu! Haha, ali sta je rozen kora? Ne znam, ne znam da li mi to i!amo, reci mi kako se koristi da !e pomognes

    ОдговориИзбриши

Постави коментар