(Fusion cuisine)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Porcije | Priprema | Cook | Servirano |
20 min | 0 min | 20 min |
Sastojci Soliter: Sastojci za dekoraciju:
- Kore za pitu - Krem brulee
- Kristal šećer - Menta sos
- Puter - Menta
- Jagode - Čokolada u prahu
- Belanca
- Vanila ukus
- Anis
Broj porcija: 1
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Priprema:
- Jagode iseći na polovine, složiti u krug šest polovina, odgore složiti koru koju je potrebno formirati u kvadrat, premazati rastopljenim puterom, uvaljati u šečer i kuvarskim upaljačem, mini gasnim brenerom, paliti svaku koru pojedinačno dok se šećer ne karamelizuje na kori
- -Sipati šlag iz dresir džaka koji smo napravili od ulupanih belanaca, šećera, vanile i mlevenog anisa u tragovima. Složiti opet koru, zatim pet polovina jagoda i tako redom do poslednjeg sprata.
- -Svaki sprat smanjite jednu polovinu jagode. Odgore ukrasite mentom
- Servirajte uz formirani krem brulee i dekorišite sosom od mente i čokolade u prahu.
Prijatno Vam želi SerbianCook, u komentarima ostavite Vaše utiske i pitanja.
Podelite ovaj recept na facebooku sa svojim prijateljima, biće vam sigurno zahvalni.
Podelite ovaj recept na facebooku sa svojim prijateljima, biće vam sigurno zahvalni.
Sva autorska prava zadržana za SerbianCook. Obavezno pročitaj ovde.
Коментари
Постави коментар