AMGS spremao koktele za „Srbija Fashion Week 2014“!

Internacionalni festival mode i dizajna - „Serbia Fashion Week“, uz učešće poznatih svetskih i domaćih modnih dizajnera i primenjenih umetnika, održan je svečano od 14. do 19. oktobra 2014. godine u hotelu „Park“ u Novom Sadu.

Posetioci SFW su imali prilike da uživaju u novim kolekcijama najpopularnijih domaćih dizajnera kao što su Verica Rakočević, Bata Spasojević, Zvonko Marković i mnogi drugi. Isto tako, posetioci SFW su imali prilike da svakoga dana u toku pauza probaju izvanredne koktele, kako bi se osvežili i potkrepili energiju, a koje je pripremala Asocijacija Molekularne Gastronomije.


Svi mi, članovi AMGS smo bili vredni i sa ljubavlju i znanjem smo vešto pravili te čarobne koktele. Bilo je zadovoljstvo služiti sve posetioce i učesnike SFW, a pogotovo njihov „feedback“, odnosno reakcije, koje su, u najmanju ruku, bile odlične.

Mi kao članovi asocijacije, uz stručne instrukcije predsednika Asocijacije smo imali priliku da predstavimo pet tajanstvenih koktela: „Fashion“, „Colada“, „Blue lagoon“, „Fancy“ i „Penušavi Mojito“. Recepte prelepih koktela ćemo ovog puta zadržati za sebe, iako su se posetioci mahom raspitivali za recepte. Smatramo da smo ovaj nesvakidašnji događaj, uz naš koktel meni, učinili još spektakularnijim.

Pratite nas i dalje kako biste bili obavešteni o daljim događjima. AMGS
 

                      Sva autorska prava zadržana za SerbianCook. Obavezno pročitajte ovde.                                                                                            

Коментари