WWW.SERBIANCOOK.COM

четвртак, 01. јануар 2015.

Rolnice od jaja

(Egg Roll)


Pojedite jaja za doručak na malo drugačiji način od običnog. Bilo da se bavite sportom, bilo da ste student ili da naporno radite, priuštite sebi kvalitetan i ukusan doručak. Doručak je izuzetno bitan u kreiranju dnevnih obroka. O tome koliko su jaja zdrava i njihovu primenu kao i iskorišćenost u organizmu, možete pogledati ovde.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                                                                          
PorcijePripremaCookServirano
1 kom
1 min 4 min5 min

                  
                             
Sastojci
NamirnicaKoličina
Jaja3 kom
Mirođija
Kečap
So i biber
Cenacca 65din
                                             
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                               

Priprema:

  1. U činiju u kojoj ste umutili jaja dodajte sitno seckanu mirođiju i posolite po ukusu.
  2. Pecite na zagrejanom dobro podmazanom tiganju za palačinke. Kada bude gotova jedna strana preklopite je i urolajte, zatim dodajte nove mase od jaja kako bi se povezalo baš kako je i na mom video snimku.
  3. Palačinku od jaja punite kečapom ili sirom po vašoj želji. Servirajte toplo uz tostirani hleb.
 

         Prijatno Vam želi SerbianCook, u komentarima ostavite Vaše utiske i pitanja.

        Podelite ovaj recept na facebooku sa svojim prijateljima, biće vam sigurno zahvalni.
               Sva autorska prava zadržana za SerbianCook. Obavezno pročitaj ovde.

1 comments:

KuvaricaGR је рекао...

Moderno! Kad sam bial mala moja baba je pravial domades&avga znači jaja sa paradajzom u tiganju ali nije mi se svidelo. ovo izgleda lepo.

Постави коментар

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More