Slana torta sa oblandama

(savory wafers cake)





Slana torta sa oblandama tradicionalno i opravdano se nalazi na prazničnim menijima, rođendanima, slavama i raznim svečanim priredbama. Služi se kao hladno predjelo. Spremite je i vi prijateljima, garantujem da će i vama zatražiti ovaj odlični recept. 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                                                                          
PorcijePripremaCookServirano
20 kom
12 min 0 min12 min

                  
                        
Sastojci
NamirnicaKoličina
Oblatne1 kom
Sitni sir800 gr
Praška šunka800 gr
Senf2 kašike
Majonez2 kašike
Pavlaka400 gr
Puter250 gr
So, Biber
Cena1.000din


-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Priprema:

  1. U posebnu činiju dodajte sitni sir, majonez, senf i rastopljen puter, zatim dobro izmešajte i asezonirajte dodavanjem soli i bibera. 
  2. Na prvu oblandu stavite beli fil, zatim salamu i odgore novu koru koju ste prethodno premazali pavlakom kako bi se bolje slepile.
  3. Ponovite postupak do poslednje kore. Ostatak pavlake razmažite i narendajte tvrdi sir.
 

    Prijatno Vam želi SerbianCook, u komentarima ostavite Vaše utiske i pitanja.

        Podelite ovaj recept na facebooku sa svojim prijateljima, biće vam sigurno zahvalni.
               Sva autorska prava zadržana za SerbianCook. Obavezno pročitaj ovde.

Коментари

Постави коментар