Dimljeni losos u hrskavoj kori


(crunchy smoked salmon roll)



Dimljeni losos, isečeni na tanke filete, nezamenljiv su izbor za ljubitelje aromatičnih jela i ribljih specijaliteta sa zavodljivom aromom. Najbolji izbor za sve one koje se ne žele odreći gurmanskog užitka!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                                                                          
PorcijePripremaCookServirano
1 kom
5 min 10 min15 min

                  
                             
Sastojci
NamirnicaKoličina
Dimljeni Losos150 gr
Panceta100 gr
Lazanje80 gr
Grasak150 gr
Cena500din





-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Priprema:

  1. Izblansirajte kratko lazanju potom i formirajte u krug, zatim je potopiti u vrelo ulje po mogucstvu u fritezu na 190C.
  2. Pancetu kratko proprziti i staviti sa strane na ubrus kako bi upilo suvisne masnoce, dimljeni losos kratko na puteru u tiganju proprziti
  3. Pripremiti potaz od graska malo gusci i servirati kao podlogu a zatim sloziti u rolnu od lazanje dimljenog lososa i pancetu
  4. Dekorisati zacinskim biljem i semenom lana, ovo je jedan od nacina serviranja za zdrav i brz obrok
 

    Prijatno Vam želi SerbianCook, u komentarima ostavite Vaše utiske i pitanja.

        Podelite ovaj recept na facebooku sa svojim prijateljima, biće vam sigurno zahvalni.
               Sva autorska prava zadržana za SerbianCook. Obavezno pročitaj ovde.

Коментари

  1. Super je kombinacija losos/grašak i lazanja, samo ne razumem ako možemo lazanja jesti ovako, jel kuvano ili je samo dekoracija?
    Vrlo gurme i zdravo jelo! Bravo.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар